Dr. Medveczki Zoltán Ph.D

dsc_0040

Fül- orr- gége gyógyászat, audiológia és klinikai immunológia – allergológia szakorvosa. Tudományos fokozatát az orrlégzéssel kapcsolatos klinikai kutatásaiban elért eredményeiért nyerte el. Számos tudományos közleménye jelent meg szaklapokban. Rendszeres előadója a Semmelweis Egyetemen akkreditált orvostovábbképző tanfolyamoknak, a lézeres fül-orr-gégészet legismertebb hazai oktatója.

1990. óta a Központi Honvédkórház, majd az Állami Egészségügyi Központ adjunktusaként majd főorvosaként dolgozott. Lézer, endoszkópos és mikroszkópos sebészeti jártasságát Budapesten, Pécsett és Berlinben szerezte meg.

2006-ban kezdte munkáját az Ecto Derma Polyklinikán (ma Gáspár Medical Center), ahol a fül-orr-gégészeti részleg kialakításában majd fejlesztésében vezető szerepet töltött be. A klinikán bevezette a lézeres mandulaműtétet, a lézeres orr- és fül valamint a gégeműtéteket és több egyéb modern eljárást. Kialakította a Politzer Gyula fül-orr-gégészeti részleget, a modern speciális felszerelésű audiológiát, az endoszkópos műtőt, az egynapos fül-orr-gégészeti  sebészeti ellátás feltételeit. Speciális allergológiai és immunológiai szakrendelést létesített és megalapította a Pesti Allergia Központot. Klinikai és alternatív gyógyászati tapasztalatait felhasználva 2007-ben nyitotta meg Budán a Királyhágó Orvosi Rendelőt. 2011. decemberében a Gáspár Medical Igazgatójának nevezték ki.

Kérjen időpontot!

Hívjon minket +36 30 314 5967